Over ons afbeelding

Over ons

English version

in-bizniz insurance

In-bizniz bemiddelt onafhankelijk en streeft altijd naar een adequate verzekeringsoplossing. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte verzekeringsdekkingen aan, gebruik makend van een selectie van verzekeraars, die wij op basis van onze jarenlange ervaring en marktkennis hebben samengesteld. Ondertussen houden wij rekening met de financiële draagkracht van uw onderneming

Schade? Snelle afhandeling

De continuïteit van uw organisatie staat voorop. Een eventuele schade handelen wij snel en adequaat voor u af.

Goede relaties

Ook als alles goed gaat, onderhouden wij regelmatig contact met u. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in uw organisatie en kunnen wij adequaat inspelen op relevante veranderingen. In-Bizniz hecht aan een langdurige klantrelatie en daarom adviseren wij onze relaties altijd objectief en onafhankelijk.

Beloningsvormen

  • Beloning op basis van een servicecontract
  • Beloning op basis van een vaste vergoeding
  • Beloning op basis van een uurtarief
  • Beloning op basis van provisie

Voor meer informatie lees ons dienstverleningsdocument.

Risicoanalyse

De start van onze dienstverlening bestaat veelal uit een gedegen analyse van de risico’s en onzekerheden die een bedreiging vormen voor de continuïteit van uw organisatie. Aan de hand van de doelstellingen, organisatie en bedrijfsprocessen van uw onderneming identificeren wij de essentiële risico’s waarna wij de resultaten vastleggen in een totaal overzicht van aanbevelingen hoe deze risico’s kunnen worden beheerst of afgedekt.

Portefeuilleanalyse

Een brede beoordeling van premie, eigen risico, condities en voorwaarden van uw bestaande verzekeringscontracten op toereikendheid en marktconformiteit is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. De uitkomsten van deze portefeuilleanalyse leiden vaak tot concrete kostenbesparingen en een hogere effectiviteit van de verzekeringsportefeuille.

Assurantiebemiddeling

In-Bizniz bemiddelt in alle mogelijke vormen van verzekeringen. Wij onderhouden een intensief contact met onze verzekeraars en volgen actief de ontwikkelingen op de markt, waardoor wij altijd in staat zijn om een concurrerend verzekeringsproduct aan te bieden. Wij werken samen met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Ook kunnen wij grote risico’s onderbrengen op de beurs. Wij zijn daardoor ook in staat om op maat geschreven verzekeringsoplossingen te leveren voor met name grootzakelijke en industriële risico’s.

Portefeuillebeheer

Wij beheren uw verzekeringsportefeuille actief. Wij verzorgen en bewaken de administratieve en financiële afhandeling van uw verzekeringscontracten, zien toe op een snelle en correcte verwerking van offertes, aanvragen, mutaties en prolongaties en bevorderen de snelle regeling en uitbetaling van een eventuele schade. Daarbij assisteren en begeleiden wij u in het proces van de schade-afwikkeling.

Inkomensscan

De inkomensscan is gericht op een analyse van uw individuele inkomen en vermogen. Aan de hand van een brede inventarisatie wordt uw huidige en toekomstige inkomens- en vermogenssituatie in verband met elkaar bezien en optimaal op elkaar afgestemd. Vervolgens worden de risico’s geanalyseerd die uw inkomen en vermogen kunnen aantasten. De inkomensscan mondt uit in een totaaloverzicht van aanbevelingen waarin duidelijk wordt hoe eventuele risico’s met betrekking tot uw inkomen en vermogen kunnen worden afgedekt en hoe specifieke doelen kunnen worden bereikt